Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği resmi faaliyetlerine başladı!

Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği, geçtiğimiz günlerde yaptıkları genel kurul ile, resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği resmi faaliyetlerine başladı!
A+
A-
2 Ekim 2024 12:24

Bursa’da Şubat ayında temelleri atılan ve 19.03.2024 tarihinde kurulan Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği’nin 1.Seçimli Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Seçim zamanında derneğin Kurucu Başkanı olarak da bilinen Serkan Kılık, Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geldi. Diğer isimler ise şu şekilde:

Başkan Vekili: Hilmi Mithat Delen

Başkan Yardımcısı: Koray Yılmaz

Genel Sekreter: Aysın Komitgan

Genel Sekreter Yardımcısı: Hakan Oğuzhan, Sayman Barış İlmak

Yönetim Kurulu Üyeleri: Cevat Can Yalım, Murat Kara, Volkan Baysal, Sezgin Mısırlı, Sedat Ceyhun.

Bursa’da sadece kongre üyelerinin yer aldığı ve bu felsefeyle yola devam edecek olan Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün değerlerine sahip çıkarak, futbol takımına, amatör branşlara ve sosyal sorumluluk projeleri ile birlikte, Süleyman Seba’nın ifade ettiği “Beşiktaş bir değerler manzumesidir.” sözünü ilke edinerek yola çıktıklarını” açıkladı.

Dernekte yapılan konuşmada son olarak, “Yeni kurulan Bursa Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği’mizin, Bursa İlimize ve Büyük Beşiktaş Camiamıza değer katarak hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” denildi.

GundemBesiktas.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.